We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

Nëse zotëroni një nga gjuhët ANGLISHT, ITALISHT, GJERMANISHT APO FRENGJISHT , Weweb ju fton të aplikoni në pozicionin e konsulentit të marketingut pranë kompanisë tonë.
Weweb operon në Mbretërinë e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Itali, Francë dhe Gjermani duke ofruar asistencë administrative dhe manaxheriale.

Të gjithë personat e interesuar duhet:
Të zotërojnë një prej gjuhëve të lart përmendura
Të jenë të komunikueshëm dhe të aftë për të punuar në grup
Të karakterizohen nga motivimi dhe dëshira për rritje profesionale

Weweb ofron:
Kontrata të rregullta pune me të gjitha detyrimet e paguara
Paga konkuruese mbi nivelin e tregut
Fleksibilitet në punë
Mjedis pune dinamik dhe bashkëpunues

Të gjithë të interesuarit janë të mirëpritur të paraqiten pranë zyrave tona për tu informuar më tej mbi procesin e punës ose na kontaktoni në një nga mënyrat e mëposhtëme:
Cel: 0697075027
E-mail: [email protected]
Website: we-web.al

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS