Volodymyr Zelensky nuk di të ndalet/ Mban plot 12 orë koferencë

Volodymyr Zelensky nuk di të ndalet/ Mban plot 12 orë koferencë

Volodymyr Zelensky nuk di të ndalet/ Mban plot 12 orë koferencë

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensk nuk di të ndalet. Së fundmi, ai ka thyer rekordin duke mbajtur plot 12 orë konferencë. Një gjë e tillë nuk kishte ndodhur prej tij që nga koha kur ka marrë detyrë.

Në 12 orët e mbajtjes së konferencës, ai ka treguar detaje rreth çështjes së nxehtë të momentit dhe të  shumë diskutuar,  hetimin që Trump kërkon nga Ukraina në lidhje me bizneset e Hunter Biden dhe Joe.

Zelensky pohoi për gazetarët se synimi i tij për telefonatën e bërë me presidentin Trump ishte sigurimi i një takimi me të,  dhe t’a bindte që të bënte ndryshimin e  retorikës mbi Ukrainën si një vend i korruptuar.

Volodymyr pohoi se nuk ishte e dinte që Trump kishte arritur deri aty sa të ndërmarrë hapa që të bllokonte dhënien qindra milionë dollarë ndihmë ushtarake për Ukrainën.

Midis të tjerash,  presidenti Zelensky  ka diskutuar edhe për konfliktin në lindje të Ukrainës dhe marrëdhëniet me Rusinë.

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS