Video/ Bie bora e parë, pamje magjepsëse malesh

Video/ Bie bora e parë, pamje magjepsëse malesh

Video/ Bie bora e parë, pamje magjepsëse malesh

Bie bora e parë dhe është më bukur dhe me pamje më magjepsëse se asnjëherë tjetër. Ndonëse në kryeqytet temperaturat nuk janë shumë të ulëta, ekzistojnë vende në Kosovë në të cilat ka fillar të bie bora e parë.

Kështu, një nga këto vende është edhe Brezovica.

Ndonëse jemi në muajin nëntor, muajin e parafundit të vitit, në Kosovë ende temperaturat vazhdojnë të mos jenë shumë të ulëta. Përkundrazi, temperaturat favorizojnë shumë persona për të kryer aktivitetet e përditshme pa “ngrirë” së ftohti.

Referuar meteorologëve, java e tretë e këtij muaji pritet të ketë ndryshime të motit.

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS