UEFA jep vendimin e papritur për zhvillimin e ndeshjes Shqipëri-Islandë

UEFA jep vendimin e papritur për zhvillimin e ndeshjes Shqipëri-Islandë

UEFA jep vendimin e papritur për zhvillimin e ndeshjes Shqipëri-Islandë

Kombëtarja shqiptare duhet të udhëtojë larg Shqipërisë për zhvillimin e ndeshjes me Islandën.
Pritej që takimet e mbetura të eliminatoreve të Europianit të vitit 2020 të zhvilloheshin në “Arenën Kombëtare”.
Mirëpo, diçka e tillë nuk do të ndodhë të paktën brenda muajit shtator.

Shkak për këtë janë bërë punimet të cilat nuk kanë shkuar ashtu siç duhet. UEFA ka marrë vendimin që takimi i Shqipërisë ndaj Islandës të luhet në një impiant tjetër.

Thuhet se takimi mes Kombëtares Shqiptare dhe Islandës, i programuar që të zhvillohet në 10 shtator do të luhet në “Elbasan Arena”.

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS