Tiranë/ Kërkoj punë si dado, kujdestare të moshuarish ose sanitare

Tiranë/ Kërkoj punë si dado, kujdestare të moshuarish ose sanitare

Tiranë/ Kërkoj punë si dado, kujdestare të moshuarish ose sanitare

Dashurije Jonuzi 

Mosha: 50 vjeç

Vendodhja: Kinostudio/ Tiranë

Nr kontakti: +355 68 555 6108

Full time ose Part time! 

Jam e interesuar të punësohem si sanitare, kujdestare për të moshuar ose fëmije/dado. Kam eksperienca të mëparshme pune.

Jam korrekte dhe e rregullt.

Shpresoj ta merrni në konsideratë kërkesën time.

Faleminderit! 

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: ,

COMMENTS