Tag: Shëndeti

1 2 3 10 / 30 POSTS
Çfarë i ndodh trupit kur nuk ha bukë? Ja 7 gjëra që duhet të dish

Çfarë i ndodh trupit kur nuk ha bukë? Ja 7 gjëra që duhet të dish

Dietat dhe dietologëtpo eliminojnë gjithnjë e më shumë bukën nga regji ...
Kujdes! Gjumi i tepërt ju rrezikon nga këto sëmundje

Kujdes! Gjumi i tepërt ju rrezikon nga këto sëmundje

Jo vetëm fjetja e pakët por edhe fjetja e tepërt është e dëmshme për s ...
Rëra e pastër, kura efikase për reumatizmin

Rëra e pastër, kura efikase për reumatizmin

Sëmundjet reumatizmale janë ndër shqetësimet më të shpeshta të shëndet ...
Ullinjtë, një ushqim shërues për shumë sëmundje

Ullinjtë, një ushqim shërues për shumë sëmundje

Ullinjtë janë shumë të popullarizuar, një nga ushqimet më karakteristi ...
Natyra na bën mirë, përmirëson humorin dhe shëndetin

Natyra na bën mirë, përmirëson humorin dhe shëndetin

Në një botë ku koha më e madhe kalohet në trafik, telefon apo përpara ...
Jeni të stresuar? Ja ushqimet që ju qetësojnë

Jeni të stresuar? Ja ushqimet që ju qetësojnë

Stresi është tension trupor ose mendor që shkaktohet nga faktorë të nd ...
Pyet mjekun! Më bien flokët shumë. A është kjo normale?

Pyet mjekun! Më bien flokët shumë. A është kjo normale?

Kam shumë probleme me flokët. Përveç se i kam shumë të hollë edhe më b ...
1 2 3 10 / 30 POSTS