Tag: daily mail

Bananet dhe “Sëmundja e Panamasë”

Bananet dhe “Sëmundja e Panamasë”

Bananet janë një  frut shumë i përdorshëm në përdishëm nga njerëz të t ...
Charlize Theron: Djali im Jackson ka vendosur të jetë një vajzë

Charlize Theron: Djali im Jackson ka vendosur të jetë një vajzë

Aktorja e njohur e Hollywood-it, Charlize Theron, është nënë e dy fëmi ...
Daily Mail/ Pasqyroi hap pas hapi protestën e opozitës

Daily Mail/ Pasqyroi hap pas hapi protestën e opozitës

Protesta e opozitës, e cila nisi në orën 18:00 është pasqyruar edhe në ...
4 / 4 POSTS