Tag: Britania e Madhe

Theresa May në lot jep datën zyrtare të dorëheqjes

Theresa May në lot jep datën zyrtare të dorëheqjes

Kryeministrja e Britanisë së Madhe, Theresa May, më në fund është dorë ...
Bananet dhe “Sëmundja e Panamasë”

Bananet dhe “Sëmundja e Panamasë”

Bananet janë një  frut shumë i përdorshëm në përdishëm nga njerëz të t ...
Dalja e Britanisë së Madhe nga BE mund të shtyhet edhe një vit

Dalja e Britanisë së Madhe nga BE mund të shtyhet edhe një vit

Shkëputja e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Europian, mund të zgjatet ...
Brexit/ Parlamenti merr kontrollin, rritet paundi britanik

Brexit/ Parlamenti merr kontrollin, rritet paundi britanik

Përpjekjet për të ndaluar Brexit të Theresa May-t duket se po dështojn ...
5 / 5 POSTS