Si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’/ Vetëm një kusht

Si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’/ Vetëm një kusht

Si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’/ Vetëm një kusht

Në qoftë se keni pasur një llogari në platformë ‘Yahoo’ nga vitet 2012-2016,  mund të keni të drejtë të fitoni 325 euro, para këto të ardhura nga një padi veprimi. Padia është ngritur kundër gjigantit të teknologjisë.

Përdorues të shumtë, do të kenë të drejtë për shërbime për monitorimin e parave, njëkohësisht edhe rikuperimin e identitetit nga AllClearID, të paguara nga Yahoo.

Përdorues të tjerë do të kenë të drejtë kompensimi deri në 325 euro përsa i përket shërbimet e monitorimit të kredisë.

Yahoo kohët e fundit u padit. Kjo,  si rezultat i shkeljes së thyerjes së privatësisë. Ato ranë dakord që të paguajë 117.5 milionë dollarë dëme për banorët e Izraelit dhe SHBA.

Përdoruesit do të duhet të kenë apo të kenë zotëruar një llogari Yahoo. Periudha duhe të jetë midis 1 janarit 2012 deri më 31 dhjetor 2016.

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS