Politikat e privatesise

alblandmedia.com ju informon për politikat tona.
Faqja jonë nuk mbledh ndonjë informacion që na mundëson të përcaktojmë identitetin tuaj aktual (“Informacion personal”) para, gjatë ose pas vizitës suaj në Uebfaqen tonë, përveç informacionit personal që ju na ofroni vullnetarisht.

SIGURIA
Ne përdorim masa të duhura teknike, organizative dhe administrative për të mbrojtur çdo informacion personal që përpunojmë në lidhje me vizitorët në faqen tonë të internetit dhe / ose përdoruesit e Platformës sonë.

Informata personale
Ne nuk mbledhim Informacione Personale siç janë emri juaj, adresa, numri i telefonit, adresa e postës elektronike, informacioni i kartës së kreditit, numrat e llogarisë financiare ose informacione të lidhura me shëndetin, përveç nëse i furnizoni vullnetarisht tek ne.
Ne e vlerësojmë që, në juridiksione të caktuara, një adresë IP mund të konsiderohet Informacion Personal.

Privatësia e fëmijëve
Shërbimi ynë nuk adreson askënd nën moshën 18 vjeç.

LIDHJET NE SITET E TJERA
Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, (google adsence etj) do të drejtoheni në faqen e palës së tretë. Ne ju këshillojmë me forcë të rishikoni Politikën e Privatësisë për çdo sit që vizitoni.

Ne mund të apdetojme herë pas here Politikën tonë të Privatësisë. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të privatësisë në këtë faqe.

SI TE KONTAKTOJME MEDIA ALBLAND
Nëse keni ndonjë pyetje, komente ose shqetësim në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, atëherë ju lutemi na kontaktoni:
Me email: [email protected]

COMMENTS