Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Jeni të shkathët, pozitiv, plot ide, energjik dhe mbi të gjitha produktiv?! 

Portali www.alblandmedia.com  kërkon të punësojë gazetar/e webi.

Kushtet: 

  • Përkushtim ndaj punës
  • Të dijë të shkruajë shumë mirë gjuhën shqipe
  • Të zotërojë gjuhën angleze( çdo gjuhë tjetër përbën avantazh)
  • Komunikues dhe bashkëveprues
  • Shumë i besueshëm, etik dhe diskret
  • Të ketë pasion dhe dëshirë për punën që bën! 

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

  • CV me foto
  • Letër motivimi

Të gjithë të interesuarit që duan ti bashkohen stafit tonë të dërgojnë CV e tyre në [email protected]

/alblandmedia/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: ,

COMMENTS