Nuk flet dhe as nuk ecën/ Ky presidenti drejton vendin prej 20 vitesh

Nuk flet dhe as nuk ecën/ Ky presidenti drejton vendin prej 20 vitesh

Nuk flet dhe as nuk ecën/ Ky presidenti drejton vendin prej 20 vitesh

Shumë persona e kanë të vështirë të besojnë se si një president që nuk flet e as nuk ecën mund të drejtojë vendin prej 20 vitesh.

Ndonëse duket si histori e pabesueshme, diçka e tillë i ka ndodhur 82-vjeçarit të quajtur Abdelaziz Bouteflika.

Një situatë e tillë, nervozoi banorët e Algjerisë, studentët, mësuesit, avokatët dhe gazetarët.

Ata nuk donin që vendi i tyre të drejtohej nga një lider të cilin rrallë e shihnin.

Presidenti algjerian, erdhi në pushtet në vitin 1999, ndërkohë që për herë të fundit është parë në publik në vitin 2014.

Megjithëse, ai nuk ishte në gjendje të fliste apo të ecte, nuk ka pasur ndonjë kundërshtar aq të fortë sa të mund ta rrëzonte nga posti që mban.

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS