Në versionin e ardhshëm të iPhone, Apple do të shtoje opsionin “Dark Mode”

Në versionin e ardhshëm të iPhone, Apple do të shtoje opsionin “Dark Mode”

Në versionin e ardhshëm të iPhone, Apple do të shtoje opsionin "Dark Mode"

Kompania e madhe e Apple ka nisur planet për krijimin e versionit më të ri të iPhone.

Zhvillimi i tij analog mund të zhdukë iTunes pas dy dekadash. Gjithashtu do të përfshijë opsionin “Dark Mode” për iPhone-n që e lejon atë të ndriçojë natën.

Për afro dy dekadash pas iTunes, Apple pritet të paralajmërojë për sfidën ndaj produktit ikonik. Firma kaliforniane ka fshirë llogaritë e Instagram dhe Facebook nga iTunes duke konfirmuar spekullimet rreth këtij eventi.

Gjithashtu kompania gjigante ka vendosur të fusë dhe një opsion që lejon të operojë në sistemin për Apple Watch.

Softweri IOS i ri do t’i japë shanse zhvilluesve të testojnë për herë të parë atë. Set i ri i kufjeve mbi vesh do të ketë cilësi shumë të lartë të zërit e cila gjithashtu do të do të prezantohet gjatë konferencës.

Përditësimet do të përfshijnë dhënien fund të mbështetjes për iTunes, platformën e gjatë të muzikës dhe përmbajtjes video të firmës, sipas raporteve.

/Rovena Lame/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , , ,

COMMENTS