Modelet e çantave që nuk dalin kurrë nga moda! Të thjeshta dhe me shije

Modelet e çantave që nuk dalin kurrë nga moda! Të thjeshta dhe me shije

Modelet e çantave që nuk dalin kurrë nga moda! Të thjeshta dhe me shije

Në përditshmëri femrat kujdesen që të ndryshojnë sa më shpesh modelet e çantave. Nuk është aspak e lehtë për të gjetur çantën e duhur.

Fillimisht me siguri ju duhet të merrni parasysh financat dhe nevojat tuaja për një çantë të re. Megjithëse edhe pse ndonjëherë nuk i keni mundësitë, jo të pakta janë rastet kur me vendosshmëri do donit që t’a kishit pjesë të koleksionit tuaj.

Në vijim, do t’ju sjellim disa modele, të cilat jo vetëm që do t’ju përshtaten, por do të ndiheni mjaft “cool”.

Kjo është perfekte për në zyrë. E thjeshtë dhe aspak e mërzitshme.

 Nëse gjithnjë zgjedh të jesh tejet  luksoze, kjo është ndër çantat që të duhet patjetër. Mjafton një buzëkuq dhe një pasqyrë e vogël.

Në qoftë se dëshironi që duart t’i keni të lira, një e tillë nuk duhet të mungojë asnjëherë në dollapin tuaj.

Kjo është ndër çantat më të famshme të viteve ’90-të.

Nëse je tip markash dhe logo-sh këto lloje çantash bëjnë për ty!

 

 

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS