“Ktheju Tokës” arrin të kthejë sytë e botës nga Shqipëria/ Nata finale (Video)

“Ktheju Tokës” arrin të kthejë sytë e botës nga Shqipëria/ Nata finale (Video)

“Ktheju Tokës” arrin të kthejë sytë e botës nga Shqipëria/ Nata finale (Video)

Kënga “Ktheju Tokës” ka arritur të depërtojë thellë në zemrat e dëgjuesve të huaj, duke mos kursyer mbështetjen e tyre për Jonidën dhe Shqipërinë.

Jonida Maliqi ka performuar e dyta në finalen e Eurovision teksa po pret momentin e votimit.

Shqipëria vazhdon ende të kryesojë në votimin online në internet.

Për të gjithë ju që e keni humbur performancën e Shqipërisë në mbrëmjen e sotme ndiqeni më poshtë.

/Alblandmedia/

 

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS