ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

Po kërkon punën e ëndrrave të tua?

Nëse zotëroni gjuhën e ITALISHTES, Weweb është zgjedhja e duhur për ju. Aplikoni në pozicionin e Manaxherit të Sherbimeve Administrative dhe shpërblehuni 1-1.5 milionë lekë në varësi të performancës tuaj. (NUK JEMI FOREKS DHE AS CALL CENTER)

 

Aplikantët duhet të:

1- Zotërojnë gjuhën e Italishtes

2- Të jenë të komunikueshëm dhe të aftë për të punuar në grup

3- Të karakterizohen nga dëshira për rritje në karrierë

Weweb po të pret ty!

Na kontaktoni në numrin e telefonit : 0697075027

ose në adresën e emailit: [email protected]

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS