Instagram bllokon hashtagët keqinformuese për vaksinimin

Instagram bllokon hashtagët keqinformuese për vaksinimin

Instagram bllokon hashtagët keqinformuese për vaksinimin

Duket se një nga rrjetet sociale më të mëdha Instagram, po i kushton vëmendje vaksinimit dhe mënyrës se si njerzit po keqinformohen në lidhje me këtë fenomen.

Instagram është mjaft i vendosur për të ndaluar keqinformimin dhe ka filluar të ndërmarrë masa.

Është njoftuar se të gjithë hashtaget që përcjellin informacione jo të vërteta në lidhje me vaksinimet do të bllokohen.

Ky vendim është marrë pasi hashtagu #vaksinavret ka filluar të përdoret masivisht dhe ky është një hap i madh në luftën kundër informacionit të rremë.

/Rovena Lame/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , , ,

COMMENTS