Ide moderne për arredimin e sallonit tuaj/ Klas dhe i thjeshtë

Ide moderne për arredimin e sallonit tuaj/ Klas dhe i thjeshtë

Ide moderne për arredimin e sallonit tuaj/ Klas dhe i thjeshtë

Arredimi i sallonit tuaj është ndër detajet më të kujdesshme të cilat duhet t’i keni parasysh nëse mendoni të ndryshoni ndonjë gjë. Shumëngjyrëshe, e madhe, elegante, stil, me drit, kjo është qendra e vëmendjes që ju duhet për shtëpinë tuaj.

Në vijim,  do të prezantojmë disa modele të salloneve moderne, të ndërtuara dhe të arreduara me stile të ndryshme. Ky lloj arredimi ka vetëm një qëllim: të realizojmë një sallon jo vetëm modern por dhe elegant.

Një sallon modern duhet të përqëndrohet tek lartësia1-51-300x300

Tapeti jeshil bën që ky sallon të ofrojë një atmosfere tejet relaksuese. Salloni është i ngrohtë dhe mikpritës.

2 -Në këtë sallon modern ka një pamje të hapur kundrejt kopshtit.

2-51-300x300 3

Kjo atmosferë është kaq shlodhëse.

3 -Sallon modern me një origjinë klasike.

8-51-300x300

 

9-51-300x300 2

18-51-300x300 2

/Erta Gjoka/

2500011

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS