Fotot/ Ja si duket shtëpia e 4 jetimeve pas zjarrit që u mori jetën prindërve

Fotot/ Ja si duket shtëpia e 4 jetimeve pas zjarrit që u mori jetën prindërve

Fotot/ Ja si duket shtëpia e 4 jetimeve pas zjarrit që u mori jetën prindërve

Shtëpia e 4 jetimeve është shkrumbuar totalisht nga flakët.

Një tmerr i vërtetë ka qenë mëngjesi i së hënës për familjen Ndoj në Pukë, ku zjarri i rënë në banesën e kësaj shtëpie në fshatin Breg të Pukës u mori jetën  Petrit dhe Dava Ndojit. Ndersa 4 fëmijët e çiftit arriten të dilnin nga dritarja dhe kështu i shpetuan vdekjes. Po ashtu, gjyshërit 82-vjeçarë, janë gjallë falë ndihmës që i kanë dhënë fëmijët.

Këto janë pamjet e trishta që la pas zjarri në shtëpinë e Petrit dhe Dava Ndojit, të cilët fatkeqësisht nuk jetojnë më dhe kanë lënë pas 4 fëmijë të mitur dhe dy prindër të moshuar.

Shtëpia do të rindertohet nga pushteti lokal, por rifillimi i jetës për këto 4 fëmijë të mitur të moshave 11, 12, 13, 15 do të  jetë shumë i veshtirë.

 / Kristiana Laska /

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS