Foto/ Ja disa nga plazhet më të bukura në botë që do ju mahnisin

Foto/ Ja disa nga plazhet më të bukura në botë që do ju mahnisin

Foto/ Ja disa nga plazhet më të bukura në botë që do ju mahnisin

Duke qenë se vera po afron, në këtë artikull do iu njohim me 6 plazhet më të bukura në botë të cilat do ju mahnisin nga bukuria e tyre.

Plazhet që do të shihni më poshtë konsiderohen si disa prej më të bukurve në botë dhe duhet patjetër të jenë në listën tuaj të udhëtimeve. Lista e vendeve përrallore është e shumtë, mirëpo ne kemi përzgjedhur 6 prej tyre.

Ja lista me 6 plazhet me përrallorë në botë:

 

1. Toka e ëndrrave, Bali

2. Bora Bora

 

3. Bermuda

 

4. Philippines

 

5. Hawaii

 

6. St. Martin

 

/Kristiana Laska/

 

 

 

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS