Diplomohet vajza e Shpëtim Saraçit dhe Mira Konçit në SHBA/ Ja fotot me familjen

Diplomohet vajza e Shpëtim Saraçit dhe Mira Konçit në SHBA/ Ja fotot me familjen

Diplomohet vajza e Shpëtim Saraçit dhe Mira Konçit në SHBA/ Ja fotot me familjen

Vajza e Shpëtim Saraçit dhe Mira Konçit është diplomuar dhe familja e saj ka qenë me të në çdo moment pranë saj. Ajo ka publikuar disa foto dhe video nga dita e diplomimit, ku shfaqet me pelerinën e zezë dhe flamurin kuqezi në qafë.

Era nuk është aq e njohur për publikun, pasi çifti i njohur i artistëve nuk publikojnë shpesh momente familjare, megjithatë ky rast shumë special për të gjithë familjen na njohu me portretin e plotë të pjestarëve të saj.

Vajza e Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit ka studiuar në universitetin ‘Colby’, i cili i dedikohet artit.

/Kristiana Laska/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , , ,

COMMENTS