Category: Shtatzënia

1 2 3 7 10 / 63 POSTS
Mitet rreth shtatzënisë të cilat nuk janë aspak të vërteta

Mitet rreth shtatzënisë të cilat nuk janë aspak të vërteta

Janë disa mite të cilat ne pothuajse të gjitha i dimë se janë të sakta ...
Përfitimet që sjell ecja tek gratë shtatzëna/ Ndikimet tek bebi

Përfitimet që sjell ecja tek gratë shtatzëna/ Ndikimet tek bebi

Ecja pa dyshim që është një ndër ushtrimet më të mira kardiovaskulare ...
Ushqimi në mëngjes/ Këshilla për sigurinë tek gratë shtatzëna

Ushqimi në mëngjes/ Këshilla për sigurinë tek gratë shtatzëna

Ushqimi tek gratë shtatzëna duhet të ketë një kujdes të shtuar nga ana ...
Rreziqet që shkakton konsumimi i sheqerit në shtatzëni

Rreziqet që shkakton konsumimi i sheqerit në shtatzëni

Konsumimi i sheqerit në shtatzëni është një rrezik i shtuar për nënat ...
Shtatzënia/ Këto janë disa nga shenjat që nuk duhen injoruar kurrë

Shtatzënia/ Këto janë disa nga shenjat që nuk duhen injoruar kurrë

Shtatzënia është ajo fazë e jetës, në të cilën femrat përjetojnë shumë ...
Pirja e cigares dhe ushqyerja e fëmijës me gji/ Çfarë duhet të dimë

Pirja e cigares dhe ushqyerja e fëmijës me gji/ Çfarë duhet të dimë

Pirja e cigares gjatë kohës që nëna ushqen fëmijën me gji është shumë ...
1 2 3 7 10 / 63 POSTS