Category: Shtatzënia

Studim/ Ja ndryshimet që ndodhin në trurin e gruas gjatë shtatzanisë

Studim/ Ja ndryshimet që ndodhin në trurin e gruas gjatë shtatzanisë

Pritja e një fëmijë është një emocion i papërshkrueshëm për çdo nënë. ...
Agjërimi gjatë shtatzënisë/ Çfarë thonë rregullat fetare dhe shkenca

Agjërimi gjatë shtatzënisë/ Çfarë thonë rregullat fetare dhe shkenca

Agjërimi në këtë muaj është obligim për çdo mysliman, por në shumë ras ...
Lindshmëria në Shqipëri/ Parashikimet deri në 2031

Lindshmëria në Shqipëri/ Parashikimet deri në 2031

Lindshmëria në Shqipëri rrezikon të shkojë drejt krizës. Kjo vjen si p ...
3 / 3 POSTS