Category: Pyet Mjekun

Pyet mjekun! Më bien flokët shumë. A është kjo normale?

Pyet mjekun! Më bien flokët shumë. A është kjo normale?

Kam shumë probleme me flokët. Përveç se i kam shumë të hollë edhe më b ...
Pyet mjekun! Pse më acarohen mishrat e dhëmbëve gjatë shtatzënisë?

Pyet mjekun! Pse më acarohen mishrat e dhëmbëve gjatë shtatzënisë?

Jam shtatzënë në muajin e 3-të dhe kam dëgjuar se nënat e reja kanë sh ...
Si të parandalojmë prishjen e dhëmbëve tek fëmijët

Si të parandalojmë prishjen e dhëmbëve tek fëmijët

Përshëndetje Dr. Lorena! Faleminderit për informacionet interesante që ...
5 / 5 POSTS