Category: Fëmijët

1 2 10 / 15 POSTS
Ja 7 gjëra që nuk duhet t’i bëni kurrë para fëmijës

Ja 7 gjëra që nuk duhet t’i bëni kurrë para fëmijës

Sjellja prindërore ka një ndikim të madh në mënyrën se si fëmijët zhvi ...
Si duhet të organizojmë lodrat e fëmijëve

Si duhet të organizojmë lodrat e fëmijëve

Lodrat janë një pjesë shumë e rëndësishme e jetës së fëmijëve dhe orga ...
Vendimet të cilat babai i ardhshëm dëshiron ti shmangi

Vendimet të cilat babai i ardhshëm dëshiron ti shmangi

Marrja e vendimit të përbashkët është pjesë e rëndësishme e prin ...
Kujdes! Lodrat prej gome të rrezikshme për fëmijët gjatë dushit

Kujdes! Lodrat prej gome të rrezikshme për fëmijët gjatë dushit

Pjesa më e madhe e fëmijëve pëlqejnë të bëjnë dush të rrethuar nga ros ...
Ngjyra-t/Nënkuptimi psikologjik i tyre në dhomat e fëmijëve

Ngjyra-t/Nënkuptimi psikologjik i tyre në dhomat e fëmijëve

Preferohet të përdoren maksimum tre ngjyra të ndryshme pasi çdo ...
Studim/ Fëmijët e nënave që punojnë bëhen më të lumtur kur rriten

Studim/ Fëmijët e nënave që punojnë bëhen më të lumtur kur rriten

Të punosh apo të qendrosh në shtëpi? Kjo pyetje shqetëson pothuajse të ...
Ja si t’i ktheni frutat e thata në pluhur për foshjen tuaj

Ja si t’i ktheni frutat e thata në pluhur për foshjen tuaj

Ushqimi i shëndetshëm është një çështje e rendesishme për të gjithë, p ...
Këshilla psikologjike/ Ja si të mësoni fëmijëve respektin dhe vlerën e tij

Këshilla psikologjike/ Ja si të mësoni fëmijëve respektin dhe vlerën e tij

Kur  fëmija fillon të shkojë në çerdhe, ai zbulon një botë të re ndosh ...
Itali-Rrethprerja tek meshkujt/ Kërkohet ligj i veçantë

Itali-Rrethprerja tek meshkujt/ Kërkohet ligj i veçantë

Kryetari i shoqatës së mjekëve të huaj në Itali, Foad Aodi i ka bërë a ...
1 2 10 / 15 POSTS