Category: Shëndet & Edukim

1 2 3 17 10 / 168 POSTS
Gjumi i mirë/ Ja efektet pozitive që ka tek shëndeti

Gjumi i mirë/ Ja efektet pozitive që ka tek shëndeti

Gjumi i përshtatshëm është një pjesë e rëndësishme e një jetese të shë ...
A duhet të agjërojë muajin e Ramazanit një nënë gjidhënëse?

A duhet të agjërojë muajin e Ramazanit një nënë gjidhënëse?

Ardhja e Muajit Ramazan për shumë familje e në veçanti për nënat, kupt ...
Vlerat e mëdha të qershive/ Ja pse duhet t’i konsumojmë

Vlerat e mëdha të qershive/ Ja pse duhet t’i konsumojmë

Qershija është një frut shumë i shijshëm dhe në Shqipëri gjenden me sh ...
Tre shkaqet që ju marrin jetën shqiptarëve

Tre shkaqet që ju marrin jetën shqiptarëve

Sipas statistikave të vitit 2018,  tre shkaqet kryesore të vdekjeve në ...
Preparatet dhe ekzaminimet mjekësore që nuk e prishin agjërimin

Preparatet dhe ekzaminimet mjekësore që nuk e prishin agjërimin

A e prishin agjërimin injeksionet dhe ilaçet? Ajo që e prish agjë ...
Ja 7 gjëra që nuk duhet t’i bëni kurrë para fëmijës

Ja 7 gjëra që nuk duhet t’i bëni kurrë para fëmijës

Sjellja prindërore ka një ndikim të madh në mënyrën se si fëmijët zhvi ...
1 2 3 17 10 / 168 POSTS