Category: Njoftime Pune

ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

Po kërkon punën e ëndrrave të tua? Nëse zotëroni gjuhën e ITALISHTE ...
We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

Nëse zotëroni një nga gjuhët ANGLISHT, ITALISHT, GJERMANISHT APO FRENG ...
Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Jeni të shkathët, pozitiv, plot ide, energjik dhe mbi të gjitha produk ...
4 / 4 POSTS