Category: Njoftime

Njoftime FALAS/ Dërgoni njoftimet tuaja për punë, shtëpi me qira ose biznes në…

Njoftime FALAS/ Dërgoni njoftimet tuaja për punë, shtëpi me qira ose biznes në…

AlbLand media ka vendosur të ju vijë në ndihmë nëpërmjet kategorisë “N ...
Shitet shtëpi 2+1 në Shkup

Shitet shtëpi 2+1 në Shkup

Shitet apartamenti më hapsirë 113m katror në Maqedoni. Shtëpia ndod ...
ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

ITALISHT/ Manaxher i Shërbimeve Administrative

Po kërkon punën e ëndrrave të tua? Nëse zotëroni gjuhën e ITALISHTE ...
We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

We-web kërkon Konsulent/ e Marketingu

Nëse zotëroni një nga gjuhët ANGLISHT, ITALISHT, GJERMANISHT APO FRENG ...
Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Portali AlbLand Media kërkon të punësojë gazetar/e webi

Jeni të shkathët, pozitiv, plot ide, energjik dhe mbi të gjitha produk ...
6 / 6 POSTS