Category: Kuriozitete

1 2 3 14 10 / 134 POSTS
Grimi ditën e dasmës/ Ja disa ide për makeup-in e duhur

Grimi ditën e dasmës/ Ja disa ide për makeup-in e duhur

Ditën e dasmës duket se gjithçka duhet të jetë e përsosur, e menduar d ...
Ja 6 destinacionet  më të mira të Evropës për të udhëtuar vetëm

Ja 6 destinacionet  më të mira të Evropës për të udhëtuar vetëm

Udhëtimi është më i mirë kur e ndani me dikë, por ka edhe ato njerëz q ...
17 maji/ Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

17 maji/ Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

Sot data shënon 17 maj. "Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Transfo ...
Ja vendi që nuk njeh korrupsion, me paga minimale 2500 $

Ja vendi që nuk njeh korrupsion, me paga minimale 2500 $

Qytetet e këtij vendi janë të përkryera kurse fshatrat nuk i braktisin ...
Piktura e Monet shitet për 110.7 milionë dolarë

Piktura e Monet shitet për 110.7 milionë dolarë

Piktura “Les Meules” e piktorit francez Claude Monet është shitur në a ...
Foto/ Ja 5 shtetet me sipërfaqen më të vogël në botë

Foto/ Ja 5 shtetet me sipërfaqen më të vogël në botë

Ka shumë vende në botë me një sipërfaqe më të vogël se 400 kilometra k ...
Aktiviteti diellor pritet të jetë i dobët deri në vitin 2023

Aktiviteti diellor pritet të jetë i dobët deri në vitin 2023

Muajt e fundit është verifikuar një aktivitet diellor mjaft i dobët. K ...
Ja 4 gabime themelore në përgatitjen e kafes turke

Ja 4 gabime themelore në përgatitjen e kafes turke

Kafeja turke është më shumë kulturë se sa pije, ndërsa në botë kjo ësh ...
Washington/ Shteti më i mirë për të jetuar në SHBA

Washington/ Shteti më i mirë për të jetuar në SHBA

Washington është vlerësuar shteti më i mirë për të jetuar në SHBA, sip ...
1 2 3 14 10 / 134 POSTS