Category: Fitness & Estetikë

1 2 3 10 / 22 POSTS
Ja 5 ushtrime “magjike” për të pasur një bel më të hollë

Ja 5 ushtrime “magjike” për të pasur një bel më të hollë

Beli i hollë është konsideruar gjithmonë simbol i feminilitetit dhe i ...
10 foto që tregojnë fuqinë e vërtetë të makeup-it

10 foto që tregojnë fuqinë e vërtetë të makeup-it

Makeup-i ka gjithmonë fuqinë për të transformuar pamjen e një gruaje. ...
Ja si të bëni maskë natyrale kundër rrudhave

Ja si të bëni maskë natyrale kundër rrudhave

Të gjithë, pa përjashtim kemi nevojë të ndihemi bukur dhe komodë me ve ...
Kujdes! Produktet kozmetike kanë një afat skadence, ja sa zgjasin

Kujdes! Produktet kozmetike kanë një afat skadence, ja sa zgjasin

Produktet e bukurisë ruhen për një kohë të caktuar, duke mbajtur zakon ...
Fytyrë të freskët dhe plot shkëlqim? Maskë me gjethe mente dhe…

Fytyrë të freskët dhe plot shkëlqim? Maskë me gjethe mente dhe…

E kush nuk do të dëshironte një fytyrë të freskët, të butë si një bebe ...
DNA Diet Plan/ Aplikacioni i ri që premton rënien në peshë

DNA Diet Plan/ Aplikacioni i ri që premton rënien në peshë

DNA Diet Plan është aplikacioni i ri që premton rënien në peshë në mën ...
Maskë me kos/ Maskë kundër plakjes në vetëm pak minuta

Maskë me kos/ Maskë kundër plakjes në vetëm pak minuta

Bëj një maskë kunder plakjes në vetëm pak minuta. Është shumë i rëndë ...
1 2 3 10 / 22 POSTS