Category: Opinione

Letër studentëve të vitit të parë!

Letër studentëve të vitit të parë!

E dashur studente! I dashur student! Sot ti po nis ...
Mos i mësoni bebat t’i mbani në duar

Mos i mësoni bebat t’i mbani në duar

Shkrim nga mamia, Razije Musa! Të dashura nana shumë herë pyetem nga ...
Termeti, ishin pllakat apo Zoti?

Termeti, ishin pllakat apo Zoti?

Se kush i ka thene disave qe keta qe besojne ne Zot, ncuq fare nga shk ...
Gruas që më dëgjon: Gëzimi i jetës vjen nga të ndeshurit me shumë përvoja

Gruas që më dëgjon: Gëzimi i jetës vjen nga të ndeshurit me shumë përvoja

Gruas që më dëgjon: Sill një ndryshim radikal në jetën tënde dhe fillo ...
Gëzuar 8-marsin e shtrenjta ime NËNË

Gëzuar 8-marsin e shtrenjta ime NËNË

Sot, dua të shkruaj një letër për gruan më të bukur në botë, nënën tim ...
Letër mësuesit tim: “Xhiroj së prapthi shiritin e kujtesës…”

Letër mësuesit tim: “Xhiroj së prapthi shiritin e kujtesës…”

Edhe pse kanë kaluar mbi 25 vjet nga dita, në të cilën u ula në bankën ...
Gëzuar 7 marsin, më shumë nderim dhe respekt për mësuesin

Gëzuar 7 marsin, më shumë nderim dhe respekt për mësuesin

Figura e mësuesit ka qenë dhe do të mbetet një figurë mjaft e respektu ...
Letër dedikuar vajzës nga Kavaja

Letër dedikuar vajzës nga Kavaja

Letër dedikuar vajzës nga Kavaja, rasti që tronditi pak ditë më parë g ...
9 / 9 POSTS