Category: Opinione

Gëzuar 8-marsin e shtrenjta ime NËNË

Gëzuar 8-marsin e shtrenjta ime NËNË

Nga Arbër Lame Sot, dua të shkruaj një letër për gruan më të bukur ...
Letër mësuesit tim: “Xhiroj së prapthi shiritin e kujtesës…”

Letër mësuesit tim: “Xhiroj së prapthi shiritin e kujtesës…”

Edhe pse kanë kaluar mbi 25 vjet nga dita, në të cilën u ula në bankën ...
Gëzuar 7 marsin, më shumë nderim dhe respekt për mësuesin

Gëzuar 7 marsin, më shumë nderim dhe respekt për mësuesin

Figura e mësuesit ka qenë dhe do të mbetet një figurë mjaft e respektu ...
Letër dedikuar vajzës nga Kavaja

Letër dedikuar vajzës nga Kavaja

Letër dedikuar vajzës nga Kavaja, rasti që tronditi pak ditë më parë g ...
4 / 4 POSTS