Category: Njerëz të suksesshëm

1 2 10 / 14 POSTS
Amila, bukuroshja e vogël që imiton të famshmit nëpërmjet fotove

Amila, bukuroshja e vogël që imiton të famshmit nëpërmjet fotove

Ndonëse është vetëm 4 vjeç, vajza e vogël Amila Ismolli është kthyer n ...
Mamia Razije Musa dekorohet “Misionare Paqeje dhe Ambasadore Nderi”

Mamia Razije Musa dekorohet “Misionare Paqeje dhe Ambasadore Nderi”

Mamia Razije Musa, zëri i fortë i nënave dhe fëmijëve në çdo vend të b ...
Oprah Winfrey: Ky është me të vërtetë sekreti i suksesit tim

Oprah Winfrey: Ky është me të vërtetë sekreti i suksesit tim

Oprah Winfrey, e lindur dhe e rritur në varferi, ajo mori një punë në ...
Ditë e shënuar! Si sot 109 vite më parë lindi Nënë Tereza

Ditë e shënuar! Si sot 109 vite më parë lindi Nënë Tereza

Sot është një ditë e shënuar që vlen të kujtohet nga të gjithë shqipta ...
1 2 10 / 14 POSTS