Category: Motivim

1 2 10 / 15 POSTS
Histori inspiruese/ Sytë janë pasqyra e shpirtit

Histori inspiruese/ Sytë janë pasqyra e shpirtit

Kjo histori do t'ju emocionojë dhe do t'ju bëjë të mendoni për atë që ...
Mësime jete nga Frida Kahlo, po aq domethënëse sa pikturat e saj

Mësime jete nga Frida Kahlo, po aq domethënëse sa pikturat e saj

Frieda Kahlo  (1907-1954),  një grua e ndjeshme, dinamike, e apasionua ...
Një buzëqeshje shpëton jetë! Historia e trishtë e një personi që i dha fund jetës

Një buzëqeshje shpëton jetë! Historia e trishtë e një personi që i dha fund jetës

Një artikull i publikuar para shumë vitesh në kronikën e zezë të ‘San ...
5 libra motivues, që do t’ua bëjnë verën akoma më të bukur

5 libra motivues, që do t’ua bëjnë verën akoma më të bukur

Përmes librave të motivimit  do të fitoni aftësi dhe dije të cilat jan ...
1 2 10 / 15 POSTS