Category: Libra për Fëmijë

Pesë librat për fëmijë që duhet t’i blini patjetër për të  vegjëlit tuaj

Pesë librat për fëmijë që duhet t’i blini patjetër për të vegjëlit tuaj

Sa më shumë të lexojë një fëmijë, aq më shumë fjalor të pasur do të ke ...
9 librat që duhet të lexojë çdo fëmijë gjatë pushimeve verore

9 librat që duhet të lexojë çdo fëmijë gjatë pushimeve verore

Gjatë pushimeve verore librat janë një ndër zgjedhjet më zbavitëse për ...
Festat vijnë me sugjerime për lexuesit e vegjël

Festat vijnë me sugjerime për lexuesit e vegjël

Festat po afrojnë, dhe lexuesit e vegjël do kenë kohën dhe dëshirën pë ...
3 / 3 POSTS