Category: Autorë të Huaj

1 2 3 10 / 23 POSTS
5 libra që çdo grua duhet t’i ketë në bibliotekën e saj

5 libra që çdo grua duhet t’i ketë në bibliotekën e saj

Është e vërtetë që shumë gra shkrimtare kanë shkëlqyer me kryeveprat e ...
Ditari sekret i “Ana Frankut” polake, botohet pas 70 vitesh

Ditari sekret i “Ana Frankut” polake, botohet pas 70 vitesh

Shtatëdhjetë vjet pas shkrimit, ditari i adoleshentes polake Renia Spi ...
Çfarë është suksesi/ Një poezi e shkurtër nga Ralph Waldo Emerson

Çfarë është suksesi/ Një poezi e shkurtër nga Ralph Waldo Emerson

Çfarë është suksesi? Të qeshesh shumë dhe shpesh. Të meritosh resp ...
Këto libra do të ndryshojnë krejtësisht mënyrën tuaj të mendimit

Këto libra do të ndryshojnë krejtësisht mënyrën tuaj të mendimit

Ka libra të cilat dëfrejnë, libra që na tërheqin, na informojnë dhe të ...
5 librat psikologjik që mund të ndryshojnë jetën tuaj

5 librat psikologjik që mund të ndryshojnë jetën tuaj

Psikologjia motivuese dhe librat për zhvillim personal jane padyshim t ...
Në mëdyshje se ç’të lexoni? Këto 5 tituj librash ia vlejnë

Në mëdyshje se ç’të lexoni? Këto 5 tituj librash ia vlejnë

Vera është ndër stinët më të mira për të lexuar një larmishmëri libras ...
Ndahet nga jeta shkrimtari italian/ Shkroi më shumë se 50 libra

Ndahet nga jeta shkrimtari italian/ Shkroi më shumë se 50 libra

Ndahet nga jeta në moshën 90 vjeçare, në Romë, Luciano De Crescenzo. S ...
Përmirësoni gjendjen shpirtërore/ Thëniet më të bukura të këtyre kohërave

Përmirësoni gjendjen shpirtërore/ Thëniet më të bukura të këtyre kohërave

Po të shohim përreth, ka shumë njerëz të cilët në një mënyrë apo në nj ...
1 2 3 10 / 23 POSTS