Category: Autorë Shqiptarë

‘Mëkatet e zonjës Ema’/ Një zgjedhje midis moralit dhe lumturisë

‘Mëkatet e zonjës Ema’/ Një zgjedhje midis moralit dhe lumturisë

Liria është atribut i patjetërsueshhëm që lind me njeriun dhe është pa ...
Shqiptarja 14 vjeç i habit të gjithë, shkruan roman kriminalistik

Shqiptarja 14 vjeç i habit të gjithë, shkruan roman kriminalistik

“Në pamje të parë Gerta Miftari duket si çdo vajzë tjetër e moshës së ...
“Paraja, Bankat dhe Shoqëria”, historia e sistemit monetar në 3000 vjet

“Paraja, Bankat dhe Shoqëria”, historia e sistemit monetar në 3000 vjet

“Paraja, Bankat dhe Shoqëria” është libri më i ri në treg për sistemin ...
Behar Gjoka/ Monografi për Skënderbeun

Behar Gjoka/ Monografi për Skënderbeun

“Skënderbeu nuk u përket vetëm shqiptarëve, por gjithë njerëzimit. Ka ...
“Skanderbeg, Princi i Epirit”/Libri promovohet në Slloveni

“Skanderbeg, Princi i Epirit”/Libri promovohet në Slloveni

Në fillim të këtij viti, në Koper të Sllovenisë është promovuar libri ...
Gruaja e Ismail Kadare-së, Helena i shkruan Elona Agollit

Gruaja e Ismail Kadare-së, Helena i shkruan Elona Agollit

Në fillim të këtij muaji u nda nga jeta Sadije Agolli, bashkëshorjta e ...
10 / 10 POSTS