Category: Libri

1 2 3 4 10 / 31 POSTS
Shqiptarja 14 vjeç i habit të gjithë, shkruan roman kriminalistik

Shqiptarja 14 vjeç i habit të gjithë, shkruan roman kriminalistik

“Në pamje të parë Gerta Miftari duket si çdo vajzë tjetër e moshës së ...
Fabio Volo/ Fjalitë më të bukura të dashurisë nga shkrimtari i njohur italian

Fabio Volo/ Fjalitë më të bukura të dashurisë nga shkrimtari i njohur italian

Rrallëherë dikush i ka shkruar dashurisë kaq bukur sa Fabio Volo, dhe ...
Brigitte Macron/ Një femër me pamje të shumta, në kërkim të lirisë

Brigitte Macron/ Një femër me pamje të shumta, në kërkim të lirisë

Brigitte Macron E gjithë bota e njeh emrin dhe figurën e saj. Por çfa ...
Ismail Kadare, shkrimtari i viteve të komunizmit

Ismail Kadare, shkrimtari i viteve të komunizmit

Shkrimtari i komunizmit, Ismail Kadare, veprat e të cilit do të mbeten ...
Kafe e hidhur/ Një roman i zjarrtë dashurie

Kafe e hidhur/ Një roman i zjarrtë dashurie

Një roman dashurie nga autorja italiane bestseller,Simonetta Angello H ...
Përtej kufijve/ Jo vetëm një histori dashurie por edhe më tepër se kaq

Përtej kufijve/ Jo vetëm një histori dashurie por edhe më tepër se kaq

Fabio Volo, "Përtej kufijve" Një libër që rrëfen një histori dashur ...
“Paraja, Bankat dhe Shoqëria”, historia e sistemit monetar në 3000 vjet

“Paraja, Bankat dhe Shoqëria”, historia e sistemit monetar në 3000 vjet

“Paraja, Bankat dhe Shoqëria” është libri më i ri në treg për sistemin ...
Motra në Stuhi/ Romani i bazuar në historinë e 6 motrave të birësuara

Motra në Stuhi/ Romani i bazuar në historinë e 6 motrave të birësuara

Romani "Motra në Stuhi", rrëfen historinë e motrave të birësuara dhe b ...
1 2 3 4 10 / 31 POSTS