Category: Vizito Shqipërinë

1 2 3 20 / 22 POSTS
Nis pelegrinazhi 13 javor në Kishën e Shna Ndout në Laç

Nis pelegrinazhi 13 javor në Kishën e Shna Ndout në Laç

Nis pelegrinazhi 13 javor në Kishën e Shna Ndout në Laç, mijëra qyteta ...
Syri i Kaltër/ Legjenda e këtij burimi

Syri i Kaltër/ Legjenda e këtij burimi

Syri i Kaltër është një nga perlat e natyrës shqiptare shumë i vizitua ...
Ja çfarë shkruan gazeta spanjolle për Tiranën

Ja çfarë shkruan gazeta spanjolle për Tiranën

Transformimi i qytetit, rrugëtim premtues për turizmin Tranformimi ...
Thethi/ Kjo bukuri në Zemër të Alpeve

Thethi/ Kjo bukuri në Zemër të Alpeve

Thethi përbën një ndër bukuritë më të rralla të vendit tonë dhe për kë ...
Premisat e qytetit turistik të Krujës: Çfarë i nevojitet

Premisat e qytetit turistik të Krujës: Çfarë i nevojitet

Kruja është një nga qytetet me historinë më të ndritur, më të mirë dhe ...
“The Telegraph”: “Taken by Albania”, slogani më i keq i turizmit në botë

“The Telegraph”: “Taken by Albania”, slogani më i keq i turizmit në botë

Videoja “Taken by Albania” është cilësuar nga gazeta prestigjioze “The ...
Pse duhet vizituar Shqipëria?

Pse duhet vizituar Shqipëria?

Shqipëria gjithnjë e më tepër po bëhet tërheqëse për pushimet në bre ...
1 2 3 20 / 22 POSTS