Category: Vizito Shqipërinë

1 2 3 6 10 / 59 POSTS
Fshati turistik i Razmës, perla e Malësisë së Madhe

Fshati turistik i Razmës, perla e Malësisë së Madhe

Nëse kërkoni të largoheni nga jeta e përditshme e qytetit për të kalua ...
Puka, parajsa e fshehur e turizmit/ Ja vendet që duhet të vizitoni

Puka, parajsa e fshehur e turizmit/ Ja vendet që duhet të vizitoni

Puka është një qytet i vogël alpin që shtrihet në verilindje të Shqipë ...
Parku i Viroit, një atraksion turistik edhe në stinën e vjeshtës

Parku i Viroit, një atraksion turistik edhe në stinën e vjeshtës

Parku i Viroit vetëm 3 kilometra larg Gjirokastrës, është një nga zona ...
Parajsa në majë të alpeve/ Thethi, zona që po mahnit turistët

Parajsa në majë të alpeve/ Thethi, zona që po mahnit turistët

Thethi, një prej zonave më të bukura në Shkodër, që po tërheq gjithnjë ...
Bukuri e hershme natyrore/ Ulëza dhe Shkopeti, mrekullia e Shqipërisë

Bukuri e hershme natyrore/ Ulëza dhe Shkopeti, mrekullia e Shqipërisë

Kur bëhet fjalë për bukuritë e hershme natyrore, Ulëza është gjithmonë ...
1 2 3 6 10 / 59 POSTS