Category: Diaspora

1 2 10 / 15 POSTS
Hapet shkolla shqipe në Torino të Italisë, pritet me gëzim të madh

Hapet shkolla shqipe në Torino të Italisë, pritet me gëzim të madh

Në Torino të Italisë u hap shkolla shqipe sipas shembujve të shkollave ...
Mamia Razije Musa dekorohet “Misionare Paqeje dhe Ambasadore Nderi”

Mamia Razije Musa dekorohet “Misionare Paqeje dhe Ambasadore Nderi”

Mamia Razije Musa, zëri i fortë i nënave dhe fëmijëve në çdo vend të b ...
Dikur kërkonte azil/ Tashmë shqiptarja merr postin e rëndësishëm në Suedi

Dikur kërkonte azil/ Tashmë shqiptarja merr postin e rëndësishëm në Suedi

Dikur kërkonte azil por tashmë ka marrë postin e rëndësishëm në Suedi. ...
Kush është shqiptarja Inis Neziri?/ Triumfoi në Rusi, zëri i saj mahniti jurinë

Kush është shqiptarja Inis Neziri?/ Triumfoi në Rusi, zëri i saj mahniti jurinë

Shqiptarja Inis Neziri, për një kohë shumë të shkurtër u kthye ndër fe ...
VIDEO/ Një shqiptare po triumfon në Rusi, lë pas plot 22 shtete

VIDEO/ Një shqiptare po triumfon në Rusi, lë pas plot 22 shtete

Në skenën ruse po triumfon një shqiptare. Vajza quhet Inis Neziri teks ...
Thyen rekord në Greqi/ Maturanti shqiptar kalon i pari në universitet

Thyen rekord në Greqi/ Maturanti shqiptar kalon i pari në universitet

Fëmijët e emigrantëve shqiptarë po dalin në dritë duke bërë krenar jo ...
Histori suksesi! Dy shqiptarët ngjiten në majat më të larta në kontinent

Histori suksesi! Dy shqiptarët ngjiten në majat më të larta në kontinent

Mrika Nikçi dhe Arianit Nikçi, dy shqiptarët babë e bijë vijojnë me av ...
Zvicra feston 727 vjetorin e Pavarësisë/ Dyqanet mbushen me flamuj shqiptarë

Zvicra feston 727 vjetorin e Pavarësisë/ Dyqanet mbushen me flamuj shqiptarë

Zvicra sot feston 727 vjetorin e Pavarësisë. Ndërkohë që rrjeti i dyqa ...
Themeluar në 1636/ Fshati shqiptar në Bullgari vizitohet nga ambasadorët

Themeluar në 1636/ Fshati shqiptar në Bullgari vizitohet nga ambasadorët

Është pothuajse pamundur të shkosh në një vend të botës, e aq më tepër ...
1 2 10 / 15 POSTS