Category: Diaspora

Arbëreshët presin bustin e Skënderbeut dhe abetaren e tyre të parë

Arbëreshët presin bustin e Skënderbeut dhe abetaren e tyre të parë

Në komunën Chieuti të Italisë, është inaguruar busti i heroit Gjergj K ...
Robert Wilton: Nevojitet një identifikim i plotë i emigrantëve shqiptarë

Robert Wilton: Nevojitet një identifikim i plotë i emigrantëve shqiptarë

Me lëvizjet e panumërta të shqiptarëve drejt Europës dhe jashtë saj, z ...
Një aktivitet kuq e zi në Londër për festat e Nëntorit

Një aktivitet kuq e zi në Londër për festat e Nëntorit

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, sot në Londër u organizua aktiv ...
3 / 3 POSTS