Albania/ A place full of contrasts, wonderful monuments and beautiful landscapes

Albania/ A place full of contrasts, wonderful monuments and beautiful landscapes

Albania/ A place full of contrasts, wonderful monuments and beautiful landscapes

Albania has received praise and support from foreign media for natural beauty.
A travel agency from Poland in June 2018 has produced a fantastic promotional video for Albania accompanied by the post:

“This time we have prepared for you a film report from fascinating and mysterious Albania. 😊 It is a place full of contrasts, wonderful monuments and beautiful landscapes! The unique atmosphere of this place is created by extremely pleasant and welcoming residents.  Enjoy traditional cuisine, immerse yourself in paradise, listen to great music and admire the picturesque coastline, mountains and lakes!
Go and enjoy it! 😍 ”

For more, we invite you to watch the fantastic promotional video for Albania

Albania 🇦🇱 😍Një agjensi turistike nga Polonia, në qershor të 2018 ka realizuar një video promovuese fantastike për Shqipërinë shoqëruar me shkrimin: “Këtë herë kemi përgatitur për ju një raport filmik nga Shqipëria magjepsëse dhe misterioze. 😊Është një vend plot kontraste, monumente të mrekullueshme dhe peizazhe të bukura! Atmosfera e pazakontë dhe unike e këtij vendi është krijuar nga banorë tejet të këndshëm dhe mikpritës. 🥗Shijoni kuzhinën tradicionale, zhytuni në gjirin e parajsës, dëgjoni muzikë të mrekullueshme dhe admironi bregdetin piktoresk, malet dhe liqenet!Shkoni dhe shijojeni! 😍” 🎬 Video: Travelplanet.pl#Shperndaje #Albania #visitalbania #beautifulalbania #alblandmedia

Posted by AlbLand on Tuesday, October 1, 2019

/Alblandmedia/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , ,

COMMENTS