5 modelet e flokëve që do t’i shihni kudo gjatë dimrit

5 modelet e flokëve që do t’i shihni kudo gjatë dimrit

5 modelet e flokëve që do t'i shihni kudo gjatë dimrit

Kritikët e modës, eksperëtët, blogeret kanë folur me njëri-tjetrin dhe më në fund kanë vendosur se cilat do të jenë tendencat e flokëve që do të dominojnë gjatë gjithë dimrit 2019.

Në përgjithësi, shumica e sugjerimeve që kemi parë në pothuajse të gjitha catwalks kanë të bëjnë me gjatësinë mesatare të flokëve.

Pas kaq shumë e shumë risive që shohim në këto muaj fillojmë përshtatemi dhe ne më të rejat e vitit.

Këto më poshtë janë 5 modelet e flokëve që me siguri do t’i shihni në rrugë, lokale, punë dhe kudo gjatë dimrit të vitit 2019.

View this post on Instagram

Expectation vs Reality

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

View this post on Instagram

the suit. soon #butterandhazel

A post shared by Benthe Marlene Mey Liem (@bentheliem) on

View this post on Instagram

When you enjoy your frizz 👩🏽‍🦱

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on

/Kristiana Laska/

RECOMMENDED FOR YOU

Loading...

Tags: , , ,

COMMENTS